Back Forum New

jualan produk lantai lamina

harga lantai lima kayu berhati-hati "perjuangan" adalah musim bunga datang, tetapi juga arus tahun hiasan. Tahun lalu, ramai pemilik mempunyai rancangan untuk mengubah suai rumah baru pada musim bunga. Dalam bahan-bahan hiasan rumah moden, lantai kayu untuk menghibur, semula jadi, fesyen , rasa dan ciri-ciri lain oleh lebih ramai pengguna dari semua peringkat umur.
Mengukuhkan lantai kayu sejak tahun 1994 untuk memasuki pasaran China, dengan kelebihan tahan haus, mudah untuk menjaga, berpatutan dan lain-lain bahan-bahan pembaikan rumah untuk menjadi pilihan pertama. Baru-baru ini, dalam jualan pasaran semasa produk lantai lamina untuk siasatan terperinci , wartawan itu mendapati bahawa lantai utama antara jenama,
dalam plat belakang kualiti, warna, perlindungan alam sekitar, perkhidmatan dan lain-lain aspek telah menjadi elemen peserta. Jenama perbandingan antara gajah gajah anion kesihatan kesihatan entropi baru "Sheng sebagai bidang China untuk mengukuhkan jenama pertama dalam bidang ini, dalam jun 2006 oleh orang Cina 500 jenama paling bernilai kepada 3,845 bilion yuan nilai jenama industri bahan binaan pertama.
Related links:
pagar pvc topi pembekal

pvc tingkat meliputi

kos untuk kayu tiang pagar 1 ekar dengan rumah

Bookmark and Share


Back Forum