Back Forum New

tingkat untuk meningkatkan penggunaan lantai

Petang semalam, "lantai Hongxing sesi kedua Festival Kebudayaan Peru" majlis pembukaan diadakan di King Building Materials City baru, Shanghai Hongxing Building Materials Co., Ltd. didermakan kepada Xiamen City Russian Charity tunai 1 juta. Majlis tersebut turut mengadakan lelongan amal, dilelong lima tingkat,
dan menyumbangkan lima peratus daripada jumlah lelongan untuk City Charity untuk membiayai miskin. Hanya 30 minit, pengeluar melancarkan lima jenis lantai berjaya ditembak, sebanyak 3 juta, tingkat Hongxing akan menjadi barangan lelongan di 1500 yuan didermakan kepada badan amal bandar. Cork membisukan penggunaan lantai untuk mengukuhkan penggunaan gabus lantai lembut untuk meningkatkan penggunaan lantai.
untuk melakukan empat tidak: tidak bermain lunas: lantai bisu gabus kerana struktur yang istimewa, keselesaan kaki, dan boleh ditutup dengan tingkat lunas setanding, Bukan sahaja diperlukan, tetapi juga meningkatkan bunyi. Tidak terpakai kepada keadaan panas bumi: seperti lantai prestasi penebat haba, pemanasan bawah tanah tidak mudah meningkat, untuk memanaskan badan untuk kesan pemanasan yang diharapkan.
Related links:
Bahan binaan dinding komposit

kayu berteknologi baru westminster kelabu cepat jubin dek

tangga komposit sambilan langkah

Bookmark and Share


Back Forum