Back Forum New

kedudukan penting daripada tiga negara

penapis rokok arah rokok kecondongan menghadapi senyuman Wang Junxia, ??pengiklanan kiri bawah dicetak perkataan "Red Hill penapis Teh rokok". Mahkamah akhir pemerintah Kunming hilang kilang rokok Wang Junxia 800,000 yuan. Kes 2 Yao Ming menaiki botol Coca-Cola dari April 2003, sebagai pasukan bola keranjang penaja ditandatangani lelaki China Coca-Cola Company,
dalam botol minuman pada penggunaan Yao Ming kedudukan terkemuka imej tiga ahli pasukan kebangsaan. Yao Ming tidak tahu sebelum ini, sebagai jurucakap Pepsi, tidak memberikan Coca-Cola menggunakan potret peribadi mereka yang betul untuk digunakan. Jadi, Yao Ming bahawa tingkah laku Coca-Cola melanggar hak potret, dan pada 23 Mei ditugaskan seorang peguam dalam prosiding Shanghai Xuhui Mahkamah Daerah.
Pada 16 Oktober 2003, kedua-dua pihak diselesaikan di mahkamah, Coca-Cola (China) mengeluarkan kenyataan permohonan maaf. Kes 3 Ronaldo pengesahan tidak dapat diterangkan suara emas dalam pengiklanan Cina terkenal, yang menyerupai imej bintang Brazil, Ronaldo, dengan pepatah Cina: "tekak emas harta, suara emas Guangxi"
Related links:
dek kalis air antara papan

masalah dengan Everlast siding

apa yang bot yang terbaik penggantian geladak

Bookmark and Share


Back Forum