Back Forum New

lantai kayu pepejal adalah satu-satunya pilihan

hiasan lantai parket wartawan baru jalan raya di Yishan Road, beberapa kedai tingkat untuk melihat, lantai parket dirinya kepada lantai utama, bentuk kebanyakannya persegi. Kebanyakan parket permukaan dengan kayu kayu yang berbeza bersama-sama, dalam parket menggunakan warna semula jadi yang berbeza daripada kayu, pembentukan kes bunga yang cantik.
Akan ada marmar berharga dan bertatahkan batu yang lain di lantai parket, perasaan lebih mewah. China Wood Persatuan Edaran jawatankuasa tingkat Setiausaha Agung Zhang Gong kepada pemberita, sebenarnya, teknologi Patchwork telah lama menjadi matang, tetapi ia telah sukar untuk mendapatkan pengguna dari semua peringkat umur.
Ini kerana di hati pengguna tradisional Cina, lantai kayu pepejal adalah satu-satunya pilihan. Tetapi dengan kayu pepejal harga lantai yang semakin meningkat, kayu lantai pepejal secara beransur-ansur popular di pasaran, lantai parket pada masa ini bergantung kepada ciri-ciri hiasan mereka sendiri "tambah nilai penyenaraian" kuat,
Related links:
tingkat senarai harga jubin

idea untuk lantai Kondo beranda

emas murah papan pantai dek

Bookmark and Share


Back Forum