Back Forum New

dengan supermarket bahan binaan

domestik bahan binaan pasar raya dalam pembentukan perolehan yang bersatu, operasi bersatu, setiap pariti hari, kini terutamanya melalui lawan untuk memerah untuk terus hidup. Industri percaya bahawa bahan-bahan bangunan domestik pasar raya hanya dengan mengukuhkan pengurusan mereka sendiri boleh mendapatkan pembangunan yang pesat.
Sekarang banyak pembekal tidak berani untuk bekerjasama dengan pasar raya bahan binaan. Untuk B & Q, sebagai contoh, terdapat lebih daripada 50 kedai di seluruh negara, jika jenama kabinet dalam jualan bulanan setiap kedai sebanyak 10 juta, maka lebih daripada 50 kedai berjumlah lebih daripada 500 juta, dan wang umum B & Q ialah 60 hari, pembekal benar-benar mendapat wang kira-kira 90 hari.
Oleh itu, pengeluar dalam kerjasama dengan pasar raya sebahagian besar ejen atau pengedar bertanggungjawab untuk pengedaran, perkhidmatan, dan sejumlah besar peniaga kecil-kecilan dari bahan-bahan bangunan rantaian bekalan pasar raya agak rapuh. Hari ini, kelebihan perolehan bersatu bahan binaan pasar raya tidak menunjukkan.
Related links:
Jarak di papan untuk menutup

memasang pagar dek dengan tiang bulat

digunakan papan dek komposit untuk dijual

Bookmark and Share


Back Forum