Back Forum New

deze december

Sneaker Con was afgelopen weekend in zonnig zuidelijk Californi?, en zoals je waarschijnlijk zou kunnen raden was de Adidas Superstar Dames Blauw Nike Air Max Command Mens hitte in Nike Air Max 90 Femme het Los Adidas ZX 850 Damen Angeles-gebied niet alleen het weer. Iedereen heeft hun beste schoppen uitgebroken en gekleed om indruk te maken tijdens het lopen op de Sneaker Con-verdieping, en het was een tweedaagse gebeurtenis die het aantal warme sneakers in het gebouw verdubbelde.

Zie Yeezys nieuwe en oude, gekke douane, Ultra Boosts, en tal van Jordans en Air Maxes en veel meer in onze foot-recap hieronder. Als je wilt dat je een aantal serieuze sneakers uit Sneaker Con uitroept, houd je in gedachten De volgende stateside stop is in Atlanta in september na haltes in Hong Kong, China en Melbourne, Australi?. Zie de volledige info op SneakerCon.com.

Beweeg over, Ultra Boost, de adidas Pure Boost neemt deze week over, met drie nieuwe colorways die morgen vallen. De Ultra Boost's meer betaalbare maar toch stijlvolle en comfortabele kleine broer Nike Air Max 90 Hyperfuse Womens Nike Air Max 90 Damen wordt Nike Roshe Run Damen gepresenteerd Adidas Superstar Dam Svart in drie Nike Air Max 90 Dames Blauw nieuwe looks van Legend Ink met een zilveren Boost-middelsool, 'Noble Ink' met helderroze-oranje in de bovenkant geweven en 'Mystery Pink' Maakt gebruik van een donkere schaduw van blauw en zilver Boost voor accenten.

Kies of grijp al drie, want de nieuwe Pure Boost DPR-kleurenwegen treffen selecteer adidas-retailers wereldwijd, beginnen morgen 26 juli. En als je het gemist hebt, kijk eens eens eens naar de Ultra Boost 4.0 die deze december laat vallen.

De Nike Hyperdunk 2017 Team Collection is nu verkrijgbaar met meer colorways die in de nabije toekomst naar dit eenvoudige trio gaan. De Hyperdunk-serie is sinds 2008 een van de meest technologisch relevante jaarlijkse hoepelsmodellen geweest.

Bookmark and Share


Back Forum