Back Forum New

Kita semua tahu

Kita semua tahu apa yang rasmi burung atau bunga negeri kita, itu MUDAH (Pengakuan penuh: Saya tidak tahu apa burung atau bunga negara saya ...). Tetapi aficionado fakta fakta yang benar juga boleh memberitahu anda apa www.andypanko.es yang sneaker Adidas negeri anda. Atau sekurang-kurangnya, pada pertengahan bulan Julai mereka dapat memberitahu anda. Adidas dan Refinery29 baru-baru ini bekerjasama dengan 12 artis wanita untuk mencipta sepatu UltraBOOST X untuk setiap 50 negeri. Dan kasut yang mereka temui cantik sekali. Bagi sesetengah orang, inspirasi agak jelas (seperti sekeping pizza gergasi), sementara yang lain lebih banyak keterangan esoterik di negeri mereka. Kesemua mereka adalah unik.

Kasut direka adat dicipta pada awal bulan, dan Nike Air Max Tavas Womens kemudian dilelong dengan 100 peratus hasil yang dibangkitkan kepada Wanita Win, sebuah organisasi yang memberi kuasa kepada anak perempuan untuk membina kemahiran kepimpinan dan menangani kesetaraan jantina melalui sukan. Idea untuk mempunyai artis wanita mencipta rekabentuk kasut sukan wanita untuk memberi kesaksamaan Nike Air Presto Mujer kesamarataan jantina dalam sukan cukup hebat. Para artis teruja untuk menjadi sebahagian daripada projek ini dan merasakan kepelbagaian yang mereka dapat menyerlahkan adalah salah satu aspek yang sangat istimewa dalam kerjasama ini. "Ia bukan tentang bersaing antara satu sama lain, tetapi mengangkat satu sama lain dan meraikan kepelbagaian negara ini," kata fesyen ilustrator Meagan Morrison yang direka kasut yang diilhamkan oleh Alabama, California, Connecticut, Missouri dan Virginia.

Para artis menarik dari pelbagai aspek setiap negeri untuk membuat kasut mereka dari landskap dan alam semula jadi kepada budaya dan Nike Air Max Thea Damen lidah dalam stereotaip pipi. Hasilnya adalah sepatu kostum yang cantik. "Kita boleh menemui keindahan walaupun kepelbagaian dan, lebih penting lagi, kerana kepelbagaian, dari garis pantai ke glasier, dari ladang ke Nike Air Max 90 Damen Blau puncak gunung ke padang rumput. Sekiranya segala-galanya sama, tiada apa yang akan menjadi luar biasa, "kata ahli kimia yang menjadi artis Mari Orr yang direka kasut yang diilhami oleh Alaska, Iowa, Maryland, Nebraska dan South Dakota. Idea itu bermula dengan kami mempersoalkan keseluruhan struktur perniagaan, terutama mengenai bermusim Koleksi, "kata Ketua Pegawai Eksekutif Johansson. "Kami telah membina satu sistem baru dengan pengeluaran yang lebih pendek dan masa penghantaran penghantaran supaya permintaan untuk produk baru dapat dipenuhi lebih cepat dan cekap."

Sekiranya anda terlepas lelongan untuk negeri anda, anda masih boleh membeli sepasang adidas UltraBOOST X untuk $ 180 - mereka tidak akan menjadi karya yang dipesan terlebih dahulu yang menunjukkan sekali dan untuk semua, anda dari Wisconsin, dan anda mempunyai keju Nike Air Max 90 Kasut untuk membuktikannya. Semak kasut negara anda di bawah. Adakah artis benar-benar menangkap intipati anda? Atau apakah mereka terlepas mark? Untuk Berita Kasut Muncul Bakat 2017, pasukan fesyen memilih 32 nama yang paling menjanjikan dan progresif dalam kasut untuk diketahui sekarang. Spesifikasi yang kami cari telah diformalkan dan dipandu oleh naluri editorial, menarik kami kepada kepelbagaian kepribadian yang melambangkan Nike Air Max 2017 Femme keaslian, intuisi, verve, perniagaan yang cerdas, penjenamaan atas, kualiti, pandangan, keperibadian, faktor keren, tidak berbelah bahagi Gaya dan keghairahan.Untuk Alas Kaki Berita Bakat Baru 2017, pasukan fesyen memilih 32 nama yang paling menjanjikan dan progresif dalam kasut untuk diketahui sekarang. Spesifikasi yang kami cari telah diformalkan dan dipandu oleh naluri editorial, menarik kami kepada kepelbagaian kepribadian yang melambangkan keaslian, Nike Air Pegasus 89 Femme intuisi, verve, perniagaan yang cerdas, penjenamaan atas, kualiti, pandangan, keperibadian, faktor keren, tidak berbelah bahagi Gaya dan semangat.

Bookmark and Share


TOP

Back Forum