Back Forum New

suede en leer

Nadat we onze eerste kijk op de allernieuwe Nike Dunk Low Flyknit gisteren in drie verschillende colorways Nike Air Max 90 Dámské Adidas Superstar Femme hebben Nike Cortez Womens gekregen, presenteren we vandaag het gemoderniseerde silhouet in nog een ander kleurenpalet.

Deze keer komt de Nike Dunk Low Flyknit in de Universitaire Rode en Wolf Grijze bovenaan de ademende Flyknit bovenkant met lederen die op de Swoosh, hielblad en tong omschrijven. Aanvullende functies zijn onder andere NIKE en DUNK geschreven op de hakken, "Flyknit" geschreven binnenkant van de tong, een witte middelzool Nike Air Max 90 Femme Grise Nike Air Huarache Dámské en een Adidas Superstar Dámské Universitaire Adidas NMD Dámské Rode rubberen zool.

Vanaf nu hebben we in totaal drie verschillende kleurwegen gezien die de komende Asics Gel Lyte 3 Camo Pack vormen. Vandaag kijken we naar twee van de drie.

Bovenkant vindt u de Asics Gel Lyte 3 in overwegend Zwarte en Tan / Brown aanbod. Mesh, suede en leer zorgen voor de constructie, terwijl het camo motief op de split tong en op de mediale zijpanelen wordt gezien. Spikkelen Nike Air Max 95 Femme op Adidas Stan Smith Mujer de Adidas NMD XR1 Womens middelzool, en een tweetint buitenzool voltooien de look. Als u internationaal aankomt, zullen we u laten weten wanneer deze een release van de staat krijgen.

De schoen is al verkrijgbaar bij JD Sports (UK) en er is geen melding gemaakt van de schoen die de staat aankomt. Wilt u deze druppel in de VS zien?

Bookmark and Share


Back Forum