Back Forum New

het gewoon iemand

Toen Isaiah Clark, Kameron Sines en Hunter Lucas een man langzaam langs een straat gingen lopen met versleten schoenen en een gebroken riet, wist het trio dat ze iets moesten doen om te helpen.

Clark zei dat ze een huis van Nike Air Max Zero Femme een vriend verlieten toen ze de man zag lopen langs de Lincoln Trail Boulevard, kijken alsof hij zou kunnen vallen.

"We moesten helpen," zei hij.

De man was Nike Air Max 90 Damen op weg naar Shoe Sensation in Radcliff voor een paar nieuwe schoenen. Clark zei dat de schoenen waar de man in was, zo slecht waren, de zolen vertrokken. Dus, de Nike Air Max Thea Damen drie van hen sprongen uit, hielpen de man in hun voertuig en rende hem naar de winkel.

Patricia Geary, algemeen directeur van de schoenenwinkel, zei dat ze dacht dat Clark, Sines en Lucas misschien de kleinkinderen van de man waren toen ze binnenkwamen en op schoenen probeerden.

In plaats daarvan waren ze complete vreemdelingen die een helpende hand en vriendelijk hart uitlenen aan iemand in nood.

'De jongens waren zo lief,' zei Geary. "We hebben vandaag meer mensen nodig. ... We riepen ze op en ik huilde. '

Geary Adidas Superstar Womens Pink zei dat ze een paar Asics voor de man belde, die ongeveer 19 dollar bedroeg. Ze zei oorspronkelijk dat de schoenen 90 dollar zouden kosten, maar de prijs was lager Nike Air Max 90 Mujer Rosa door een verkoop en een extra korting. Voordat de man zou kunnen proberen om de schoenen te betalen legde Sines $ 20 op de balie om de rekening te dekken.

"Het was Nike Air Huarache Womens speciaal. Ik was gezegend om het met mijn eigen twee ogen te hebben gezien, "zei Geary en merkte dat ze de man geholpen had om minstens 20 verschillende paren schoenen in de winkel te proberen.

Clark zei dat veel mensen hun hebben verteld hoe "geweldig" wat ze deed voor de man was. Hij zei dat het niet geweldig zou moeten zijn, "het zou een alledaagse zaak moeten zijn."

'Al is het gewoon iemand in de rij,' zei Clark. "We moeten allemaal proberen te helpen. Zo leren we dat. '

Na het helpen van de man bij het Nike Air Odyssey Dámské krijgen van een nieuw paar schoenen, Clark, Lucas en Sines nam hem terug naar zijn huis en had een goed gesprek.

De mannen - een middelbare schoolstudent, een recente Nike Roshe Run Femme middelbare school en een Bluegrass Challenge Academy-deelnemer - kregen de naam van de man niet.

Samen met de schoenen zei Geary dat ze ook een nieuwe riet naar de man wil krijgen.

"Altijd betalen. Doe altijd iets voor de volgende man, 'zei Clark. 'Je weet nooit wanneer je in hun schoenen bent.'

Bookmark and Share


Back Forum