Back Forum New

lange inspanningen door het

Zowel de 270 en 290 hebben ook de Gen III meta-schacht, een embedded-5 vingers rots plaat van soorten, die ook in de Trailroc 245 en 255. Deze Nike Free 5.0 Dámské schacht doet een groot werk van de bescherming tegen rotsen en ook te helpen met vermoeide voeten op lange inspanningen door het verstrekken van Nike Air Max 90 Dámské longitudinale structuur zonder dat de schoen zo stijf als een rots "plate" zou doen. Zowel de zool en meta-schacht zijn hoge punten in het ontwerp van de 270's.
??Helaas, voor mij, dat is waarschijnlijk waar de grootheid ends.Although je niet kunt zien van een foto, de tussenzool voelt nogal wat steviger en minder veerkrachtig (stuitert terug Nike Air Pegasus 83 Womens minder) dan de injectie gegoten EVA van de 290 en andere Inov -8 schoenen.

Verhuizen naar de tussenzool zie je de eerste grote verschil tussen de 270 en Nike Blazer Basse Femme de 290. De 270 is een van de weinige Inov-8 schoenen (het enige andere ik van weet is de F-lite 235, dat is een speciaal gebouwde Crossfit schoen ) dat gecomprimeerde EVA, waarbij de meeste andere Nike Air Max 90 Donne Nero Inov-8s in het verleden gebruikt een standaard EVA (vooral oudere modellen, maar recente zoals Roclite 295/282/280) of spuitgegoten EVA (de meeste van Nike Free Run 3 Femme hun huidige gebruik lineup waaronder de Race Ultra 290).

Bookmark and Share


Back Forum