Back Forum New

In tegenstelling tot de verwachtingen

Vergelijkingen van het begin tot het einde van de 10 minuten run geen acclimatisering verschillen tussen de twee schoenen onthullen.Nike Air Huarache Femme  In zowel de Pegasus en de Vrije 3,0 lopers hadden paslengte of snelheid, voet helling niet veranderen en de enkel dorsaalflexie afgenomen, knieflexie Nike Air Max 90 Womens Pink aan de voet staking toegenomen, en verticale effecten piek en het laden steeg in de loop van de run.
In tegenstelling tot de verwachtingen, lopers in de Nike Nike Air Max 1 Dámské Free 3.0 tentoongesteld grotere impact en het laden van tarieven in vergelijking met toen ze droeg de Nike Pegasus. Bovendien, hebben ze niet veranderingen typisch voor blote voeten lopers Nike Air Max 1 Womens zoals verminderde stap snelheid en paslengte, of verminderde voet helling bij het eerste contact dat indicatief is voor de aanneming van een middenvoet Nike Air Max Zero Damen of voorvoet staking vertonen. In gewone termen, heeft de Nike Free 3.0 niet een goede baan te simuleren op blote voeten loopt te doen. Integendeel, het dragen van de blote voeten ge?nspireerde schoen resulteerde in een meer impact pas.

Dus wat zou kunnen hier aan de hand? De auteurs suggereren dat "Om een ??verandering in footstrike patroon Nike Air Max 95 Dámské dat simuleert blote voeten lopen zien, kan de schoenen moet zo klein mogelijk zijn." Met andere woorden, de Nike Vrije 3,0 genoeg kussen dat zij wijziging Nike Air Max 2015 Womensvan de niet aanmoedigt looptempo richting blote voeten lopen.

Bookmark and Share


Back Forum