Back Forum New

Nike Internationalist GoedkopeDe Nike Internationalist Goedkope groeit dit jaar, zoals Nike's got a Nike Internationalist Mid cut komen. Let wel, zal die snel nadert model niet noodzakelijk samen met een gebrek aan meer standaard internationalisten. Nog steeds houden je naar beneden zal paren als deze, waarin een zonnige blik verankerd door jacobsvlinder en Toscaanse roest draagt.

Het vreemde golf van Nike Internationalist Lage Prijs speciale edities van 2014 zal doorgaan met deze set, die de schoen tot ongeziene hoogten met deze nieuwe Mid cut stuurt. Debuteert de Nike Internationalistische Mid zijn deze vier kleuren, die elk komen in een solide gekleurde lederen lichaam. Zoals Sneakerboots lijken een groot probleem voor Nike zijn op het moment, het is een beetje vreemd dat ze niet dek deze een beetje meer voor de winter met een aantal robuuste detaillering en schuif ze in die categorie.

Vanuit een semi-vergeten Nike Internationalist Nieuwe Stijl uit de vroege jaren 1980 tot nu een steunpilaar in de Nike Sportswear catalogus, de Internationalistische is terug opnieuw dit jaar. Dit keer wordt het een van de meest in het oog springende looks nog, met een elektrische Oranje toon voor zijn nylon, mesh en suède. Toning het neer gewoon een beetje zijn donker grijze accenten voltooiing van de klassieke two-tone look.

Het is moeilijk om bij te houden van alle Nike Internationalist Bone Uitverkoop kleurstellingen die tot nu toe zijn uitgebracht te houden, maar dit "PDX" Pack is een om in de gaten als het iets veel groter zou kunnen betekenen houden. Er is niet veel te weten over de "PDX" Pack, behalve dat het beschikt over een aantal iconische lopers in hoogwaardige suède en is geïnspireerd door Portland, die direct buiten, waar Nike heeft haar hoofdkantoor.

De Nike Internationalist Donkergrijs Nieuwe krijgt een aantal speciale Japanse invloed voor de "Ekiden" pak. Geïnspireerd door de traditie van de Ekiden rassen, die lange afstand relais, de twee kleurstellingen van de mid-top versie van de klassieke Nike runner functie makeovers voor de Hakone Ekiden evenement in januari zijn. De twee kleurstellingen met woodgrain structuur panelen komen in uw keuze van een bosrijke bruin, tan, en donkere ash combinatie of een uitgesproken donkere blik in Drk Ash en antraciet.

U kunt kijken op de gedetailleerde op www.laatstenmd.nl

Bookmark and Share


Back Forum